HANDELSBETINGELSER

 

BETALING OG BESTILLING

TinyTeller modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er anført i DKK og er inklusiv moms.
Ved afsluttet bestilling, vil der afsendes en ordrebekræftelse via e-mail med alle bestillingsoplysninger.
TinyTeller bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.


PRODUKTER OG KVALITET

Alle plakater er printet på høj kvalitetspapir beregnet til formålet, så motivet fremstår så flot som muligt.
Skulle du være interesseret i en anden størrelse eller kvalitet, kontakt da: hello@tinyteller.dk

FRAGT OG LEVERING

Produkter sendes hurtigst muligt efter betaling er modtaget. Da alle ordrer er unikke og kræver individuel behandling, kan der gå op til 10 hverdage, inden forsendelse. Produkterne rulles sammen og pakkes i rør, så de ikke lider skade under transport. Pakken sendes med Post Danmark B-post.
Har du ikke modtaget din pakke indenfor estimeret leveringstid, kan du kontakte: hello@tinyteller.dk
Fragtprisen er gratis ved køb over 395 DKK. Derunder koster fragt 40 DKK pr. ordre.

FORTRYDELSES- OG RETURRET

Da plakaterne hos TinyTeller er speciallavet og personliggjort, tilbydes der ikke ombytning eller returnering, medmindre plakaten er beskadiget under transport.

Ønsker du at returnere en beskadiget plakat, kan du kontakte: hello@tinyteller.dk

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

REKLAMATIONSRET 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

FORBEHOLD OG ANSVARSFRASKRIVELSE

Der tages forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og udsolgte varer, herunder arbejdskonflikter og mangler ved eller forsinkelse af leverandør. Det kan ikke garanteres at farver stemmer overens med dem på din skærm, da farveindstillinger på skærme kan være individuelle.

ÆNDRING I HANDELSBETINGELSER

Der forbeholdes ret til at kunne ændre vilkår og betingelser til enhver tid. Alle oplysninger behandles fortroligt, og de vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Kontaktoplysninger opgivet ved gennemførelse af køb eller lign. kan blive delt med samarbejdspartnere.